BBQ Royale & Café


På BBQ Royale  & Café serverar vi grillade premium hamburgare med goda tillbehör och av yppersta kvalité på råvarorna. Vi satsar på småskaligt preparerande och tillagande, nybakt bröd och husets egna dressingar. Givetvis finns det andra BBQ-inspirerade rätter, sallader och några vegetariska rätter på menyn. Hos oss kan du även njuta av god kaffe, färska bakverk och hembakat bröd som vår egen bagare bakat. Välkommen!

Huvudrollen på menyn får BBQ Royales Premium Hamburgare. Burgarna görs på högklassigt nötkött som grillas på en lavastensgrill i restaurangen. På BBQ Royale & Café används högklassiga och gärna inhemska råvaror i matlagningen, det är en Premium Casual-restaurang som erbjuder någonting för alla och där alla är välkomna.

Miljön i BBQ Royale & Café har inspirerats av Brooklyn, NYC och har planerats av konceptinredaren Eva-Jo Hancock, Rabalder Story Design.

Förutom hamburgare och annan bbq-mat kan man njuta av goda kaffedrycker, färska bakverk och hemabakat bröd hos oss. Välkommen!

Meny

Jag har alltid trott på rättfram, enkel mat som lagas med hjärtat. Här serverar vi grillade premiumburgare med härliga sidorätter och våra hemgjorda dressingar till. Högsta kvalitet på köttet, färska ingredienser i säsong och färskbakat bröd. Vår hela filosofi är att laga riktigt god mat med mycket kärlek. Ät bra. Var snäll. – Michael Björklund

Boka bord

Observera att om du vill boka bord via nätet bör det göras 2 h innan ni vill komma, annars går det bra att ringa oss +358 40 0179795 eller skicka e-post till info@royalehelsinki.com