BBQ Royale

På BBQ Royale serverar vi grillade premium hamburgare- och kebab med goda tillbehör och av yppersta kvalité på råvarorna. Vi satsar på småskaligt preparerande och tillagande, nybakt bröd och husets egna dressingar. Givetvis finns det andra BBQ-inspirerade rätter, sallader och några vegetariska rätter på menyn.

Huvudrollen på menyn får BBQ Royales Premium Hamburgare och Premium Kebab. Kebaben görs på högklassigt kyckling- och nötkött som förbereds och kryddas i restaurangen. Kebaben kommer att tas till en helt ny nivå! På BBQ Royale används högklassiga och gärna inhemska råvaror i matlagningen, det är en Premium Casual-restaurang som erbjuder någonting för alla och där alla är välkomna.

Miljön i BBQ Royale har inspirerats av Brooklyn, NYC och har planerats av konceptinredaren Eva-Jo Hancock, Rabalder Story Design.

Meny

Jag har alltid trott på rättfram, enkel mat som lagas med hjärtat. Här serverar vi grillade premiumburgare med härliga sidorätter och våra hemgjorda dressingar till. Högsta kvalitet på köttet, färska ingredienser i säsong och färskbakat bröd. Vår hela filosofi är att laga riktigt god mat med mycket kärlek. Ät bra. Var snäll. – Michael Björklund

Boka bord

Observera att om du vill boka bord via nätet bör det göras 2 h innan ni vill komma, annars går det bra att ringa oss +358 40 0179795 eller skicka e-post till info@royalehelsinki.com