Café Royale

Café Royale är ett klassiskt café med inspiration av 1930-talets Paris. Här serverar vi lättare mat och ett brett utbud av bakverk. Caféet är en perfekt mötesplats för en affärslunch eller en stund med en kär vän. På menyn finns förutom nybryggt kaffe och härliga nybakade bakverk även fräscha smörgåsar, sallader, soppa och ”Superfood”. Givetvis kan man även njuta av champagne, vin, öl eller en avec i den vackra miljön!

Förutom traditionella caféprodukter bjuder Café Royale på superfood som kompletterar utbudet med fräscha, nya produkter. I Superfood-utbudet ingår bl.a. juicer, smoothies, shakes, shots, sallader, bowls med mera. På helgerna erbjuder Café Royale även Afternoon Tea. Man ska kunna komma till Café Royale på morgonkaffe eller ta med sig något gott på vägen till jobbet. Det finns en särskild take-away kassa för att göra det enkelt.

NYHET! Café Royale kan du njuta av den klassiska Afternoon Tea-bjudningen i hjärtat av Helsingfors centrum. Afternoon Tea är en klassisk bjudning som passar vilken fest. Café Royales Afternoon Tea innehåller salta läckerheter från vårt kök och aptitretande bakverk. Dessutom kan du välja ditt favoritte från vårt utbud, eller alternativ en god kaffe. Vi rekommenderar varmt ett glas mousserande vin för 5 euro eller en flaska Piccolo-Champagne för 22 euro/flaska. Vi tar alltid hänsyn till dieter så meddela oss gärna om dem. För att kunna förbereda oss med färska råvaror för just din önskade Afternoon Tea så önskar vi att du bokar två dagar på förhand till info@royalehelsinki.com